Covor DINARSU , Fuzzy 27-65, 120 x 170 cm

380,80 lei
249,90 lei Economiseste 130,90 lei
cu TVA 2-4 zile

Covor DINARSU ,  Fuzzy 27-65, 120 x 170 cm,  densitate covor1,3 KG/m², grosime covor 12 mm, Numar noduri pe m²  180000

Cantitate
Availability: Ultimele produse in stoc

  • Plată online securizata sau plată la livrare
Plată online securizata sau plată la livrare
  • Livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii Livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii
  • Drept de retur 14 zile Drept de retur 14 zile

Culoriile colectiilor noastre sunt intense si vor constitui un adevarat punct de atractie in caminul dvs.

Acest produs detine certificarea internationala de calitate a textilelor!  OEKO-TEX

Tipul de fir : Php-Frize

Aceste tipuri de fire Php-Frize din fibre sintetice au o cromatica excelenta si luminozitate. Aceste covoare sunt fabricate din fire foarte rezistente la petele pe baza de apa si sunt usor de curatat.

Produsul nu contine substante toxice

Firele Frize sunt fire standard rezistente la presiune, urmele lasate de obiecte sau de talpa piciorului revin imediat la forma initiala.

Despre Merinos si Dinarsu

Merinos este unul dintre cei mai mari trei producatori de covoare din lume si exportator in mai mult de 65 de tari.

Grupul Merinos a continuat investitia sa ajungand la trei fabrici de productie, cu o suprafata totala de 1,020,000 mp, care au o suprafata construita de 220.000 mp. Anual, sunt produse 15,660,000 m² de covoare cu sprijinul mai mult de 2.000 de angajati.

Informatii despre covoare Ce ar trebui sa stiti cind alegeti un covor?

Este important sa alegeti covorul in functie de caracteristicile zonei pe care alegeti sa utilizati.

Pentru suprafetele intens circulate este recomandata alegerea unui covor care isi pastreaza desenul si culorile o perioada lunga de timp.

La alegerea unui covor este bine sa acordati mai multa atentie urmatorilor factori: culorile preferate, cantitatea luminii, decoratiunile casei si procentul de umiditate.

Cum ar trebui sa fie intretinute zilnic covoarele? Pentru o utilizare indelungata, curatarea regulata a covoarelor este importanta.

Cu un aspirator puternic aspirati covorul, cel putin de doua ori pe saptamina.

Daca aveti un trafic intens, va recomandam sa aspirati covorul, in fiecare zi.

Ar trebui sa fie spalat covorul? Sa nu spalati cu apa covoarele ! Pentru o durata mai lunga de folosire a covorului este mai bine sa-l curatati prin stergere.

Curatarea covoarelor ar trebui facuta numai cu un sampon de calitate pentru covoare, caruia i se foloseste numai spuma, in nici un fel sa nu fie folosita apa.

Dupa curatare, covorul sa nu fie lasat umed, ar trebui intins intr-un loc umbros, in nici un caz la soare. Pentru curatarea covorului sa nu folositi in nici un caz detergent, clor sau alte produse de curatat. Ce inseamna plusul covoarelor ? Inseamna inaltimea pufului (firului). Poate varia in functie de tipul covorului. Nu zgiriati suprafata covorului cu obiecte ascutite sau taioase.

Din cauza unor obiecte grele cu picioare plate amplasate direct pe covor, sau a intinderii fortate, acestea in timp pot deforma (pot apleca) firul covorului, indreptarea acelui loc nu se poate face de la sine.

Cu timpul acest lucru duce la deformarea covorului. Daca mobilierul amplasat direct pe covor lasa urme ce ar trebui sa facem ? In primul rind va recomandam sa nu amplasati mobilierul pe covor. La intervale regulate de timp,schimbati neaparat locatia obiectelor de pe covor. Deoarece lucrurile ramase mai mult timp pe covor in acelasi loc duce la deformarea suprafetei acestuia. Ce se intimpla daca varsam ceai cald pe covoare ?

Va recomandam sa nu turnati lichide de peste 70 de C pe covoare, sau sa favorizati contactul cu alte suprafete fierbinti.(fier de calcat, ceai, apa calda etc.)

Daca s-a varsat un lichid pe covor, va recomandam sa absorbiti lichidul de pe covor cu un aspirator si, in functie de lichidul varsat, sa folositi un produs de scoatere a petelor conform instructiunilor de pe eticheta produsului folosit. Din unghiuri diferite culoarea covorului arata diferit, aceasta ar fi o problema?

In functie de umbre covoarele isi schimba culoarea, aceasta nu constituie o problema. In functie de traficul practicat (densitatea de utilizare)pe suprafete din covor exista mici diferente. Aceasta situatie este si mai pronuntata in special la covoarele deschise la culoare plate. Pentru a evita aceasta situatie, inlocuiti suprafetele de asezare a covorului

Evitati sa expuneti mult timp covorul direct la lumina soarelui, deoarece poate surveni decolorarea acestuia. Schimbati des locul covorului de la lumina directa a soarelui sau montati perdele la ferestre pentru a evita aceasta situatie. Cum pastrati covoarele pe care nu le mai folositi? Atunci cind transportati sau puneti la pastrare, nu pliati covorul. Intotdeauna cind depozitati sau transportati covorul, acesta trebuie rulat. Zona de depozitare nu trebuie sa fie umeda. Cum trebuie sa procedez atunci cind covorului i se pierde plusul? Pierderea plusului la covoarele din fibre discontinue este inevitabila.

Acest aspect va fi redus in scurt timp daca aspiratul covorului cu un aspirator puternic este facut in mod regulat.

SOATEREA PETELOR

Pasul 1 : Imediat cum a aparut pata pe covor interveniti imediat. In caz contrar, ar fi dificil de eliminat,iar in anumite cazuri va fi imposibila scoaterea petelor.

Pasul 2: Principiul de baza al indepartarii petelor de pe covor este sa evitati sa folositi materiale suplimentare. Prin urmare, pata de pe covor poate fi absorbita inainte de a incepe orice aplicatie chimica.

Pasul 3: Nu frecati locul in momentul curatarii petei. Aceasta va conduce imbibarea mai pregnanta a covorului.

Pasul 4: Covorul fiind un produs tridimensional, desi suprafata initiala a fost curatata dupa uscare, instantaneu petele vor fi vizibile din nou. Deoarece scoaterea petei se face de sus in jos, iar uscarea de jos in sus astfel dupa uscare, pata pare vizibila din nou pe suprafata covorului. Tocmai de aceea procesul de scoatere a petelor se face in mod repetat.

Pasul 5: Daca in cadrul procesului de scoatere a petelor ar trebui utilizat samponul, atunci vom folosi doar spuma de la sampon. Nu utilizati niciodata apa sau partea lichida a samponului. Deoarece aceste produse au sarcina de a deteriora covorul.

Pasul 6: Procedati la indepartarea petei din exterior catre interior. In a nu imprastia, consta succesul indepartarii petelor.

Pasul 7: Nu folositi acid clorhidric, clor sau alte produse chimice pentru a indeparta pete. Folosirea acestor substante chimice vor duce deteriorarea tesaturii, la decolorarea si descompunerea acestuia.

Pasul 8: Daca pentru indepartarea petelor este recomandat un anume produs chimic, inainte de a folosi produsul pe pata, incercati-l pe o parte relativ nevazuta a covorului pentru a constata ca nu va dauna tesaturii si culorii covorului.

DORKA CARPET
Fuzzy 27-65
2 Produse

Fisa tehnica

Marime
120x170cm
Caracteristici cheie
Antialergic
Rezistent la caldura parchet
Rezistent la trafic intens
Culoare
alb
Utilizat pentru
Dormitor
Model
Covor cu firul lung

Referinte specifice

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Covor DINARSU , Fuzzy 27-65, 120 x 170 cm

Covor DINARSU ,  Fuzzy 27-65, 120 x 170 cm,  densitate covor1,3 KG/m², grosime covor 12 mm, Numar noduri pe m²  180000

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: